Se hvem vi er..

Sygebesøg
Sygebesøg er forbeholdt patienter, der ikke kan transporteres til Klinikken. Opstår der behov for akut sygebesøg i løbet af dagen bedes du kontakte klinikken på telefon 98 22 10 12.

Konsultation 

Der er mulighed for at bestille tid til almindelig konsultation hos lægerne i tidsrummet fra kl 9-15. Ved sygeplejerskerne kan der bestilles tid fra 8-15. Der kan bestilles tid via hjemmesiden eller ved telefonsik kontakt til sekretærene.

Sen konsultation

Onsdag holder vi aftenkonsultation mellem kl. 13.30 og kl. 17.00. Denne konsultationsperiode er først og fremmest beregnet til patienter, som vanskeligt kan gå til læge i den normale arbejdstid.
Der er kun afsat kort tid til hver konsultation, så derfor vil du ikke kunne bestille tid til større attester, børne- og graviditetsundersøgelser.

Akut sygdom

Bliver du akut syg, bedes du ringe på klinikkens sædvanlige telefonnummer: 98 22 10 12.
Såfremt det sker uden for klinikkens åbningstid, henviser telefonsvarer til vagthavende læge.
 

 

Lægevagt
På hverdage mellem kl. 16.00 og 08.00, lørdage/søndage samt helligdage kan du i tilfælde af pludselig opstået sygdom kontakte
LÆGEVAGTEN PÃ… TLF: 70 150 300.

Adgangsforhold
Klinikken er beliggende i nyere lokaler i Sundhedens hus.
Der er handicapvenlig adgang med stor elevator, gode parkeringsforhold, og busserne holder lige ved Politigården. Der er invalideparkering foran huset samt parkering på Aabos- og Sauers Plads.

Buslinjer (stoppested Politi)

  • Metrolinje 2
  • Bybus 12,13,15,17
  • Oplandsbus 39
  • Servicebus S3


Alle øvrige busser standser ved Busterminalen, som er i gåafstand fra klinikken.

Parkering

  • Dag Hammarskjölds Gade
  • Aabos plads
  • Sauers Plads 

Der er 1 times fri parkering mellem Aabos Plads og Sundhedens Hus. 

Tilbagemelding
Et godt samarbejde mellem patient og praksis er naturligvis meget vigtigt. Vi vil gerne ændre ting, når det kan lade sig gøre. Sig derfor til, hvis du synes, at noget kunne være anderledes.

Husk venligst det gule sygesikringsbevis.

Bus og parkering